top of page

OVER MIJ

IMG_8238_edited.jpg

Welkom op mijn website. Mijn naam is Bani Kamrani. Ik ben 30 jaar oud en woon momenteel in Leiden.
Mijn passie en liefde voor sport en gezonde voeding begon al op jonge leeftijd. Na het afstuderen als diëtiste aan de Haagse Hogeschool heb ik besloten on van mijn passie voor sport, mijn werk te maken. Dus besloot ik mijn certificaat als Personal Trainer te behalen. Tegelijkertijd opende ik mijn eigen diëtistenpraktijk in Den Haag. In der loop van de jaren heb ik als groepstrainer & personal trainer gewerkt voor oa F45 HIIT-studio, One-Fit, Universiteit Leiden en diverse PT studio's in Den Haag. Ook heb ik als diëtiste met plezier mooie samenwerkingen mogen doen met het Arbo Centrum van gemeente Den Haag en Shell.

Tijdens de pandemie nam ik de beslissing om mijn werk meer naar online te shiften. Ik begon met het aanbieden van online Personal Training & voeding consultatie. Ik merkte dat voor veel cliënten online trainen de ideale manier was om in beweging te blijven en een stok achter de deur hebben, omdat ze een drukke baan/schema hebben spaarde dit hun veel tijd & stress. Dus besloot ik dit voort te zetten tot heden!
Daarnaast heb ik ook gestart met veel liefde en passie mijn eigen sportkleding merk gelanceerd: Federal Violet. Deze Bekijk onze webshop voor meer www.federalviolet.com!

Op dit moment volg ik een opleiding genaamd Exercise for Health Specialist EREPS level 5. Na het behalen van mijn certificaat heb ik het eer om ook medische cliënten te begeleiden in samenwerking met medische specialisten. 

lachende vrouw

''YOUR ABILITY TO MOVE IS A GIFT, DONT TAKE IT FOR GRANTED''

''EXERCISE AND HEALTHY EATING CHANGES YOUR BODY, YOUR MIND, YOUR MOOD AND YOUR LIFE''

Joggende lachende man
bottom of page